Your Dedicated Marketing Agency

Cluj-Napoca | Romania
(0040) 723 526 169
office@loopaa.ro

Recrutăm un partener de business

 

RECRUTĂM UN PARTENER DE BUSINESS

 

Dacă ești manager, antreprenor și/sau senior marketer, trebuie să citești acest articol și să evaluezi oportunitatea oferită business-ului tău. Mulți dintre voi (87% de fapt) declară că nu sunteți încrezători în abilitatea de a previziona impactul acțiunilor de marketing asupra vânzărilor. 20% dintre voi nu măsurați deloc rezultatele acțiunilor de marketing, în timp ce 45% măsurați doar un singur atribut.

 

Aceasta este oportunitatea. Loopaa Marcom – aka “Your dedicated marketing agency” pentru clienții săi –  caută un partener pentru a demonstra că acțiunile de marketing pot aduce rezultatele dorite. Doar o singură companie va fi selectată în urma campaniei și vom lucra împreună cu acesta pentru a-i consolida succesul, în anul 2019.

 

Ce profil de companie căutăm?

 

  • Care țintește la o creștere a rezultatelor din vânzări online de minim 30% în 2019;
  • Care deține un website de eCommerce sau un website prin care vizează atragerea de lead-uri online;
  • Care este dispusă să investească minim 2000 euro/lună în bugete de promovare;
  • Care și-a propus o cifră de afaceri în 2018 de peste 1 milion euro;
  • Care vrea să aibă costurile acțiunilor de marketing derulate de Loopaa corelate cu vânzările;
  • Care este de accord să plătească serviciile pe baza performanței în vânzări.

 

Cum poate compania ta să aplice?

 

Dacă ai bifat toate criteriile de selecție de mai sus, ai cele mai mari șanse. Tot ce trebuie sa faci acum este să ne prezinți pe scurt business-ul pe care dorești să îl creștem împreună și datele tale de contact.

Te vom contacta pentru a discuta mai multe, pe baza unui acord de confidențialitate, despre modalitatea în care promovezi în prezent business-ul, profilele clienților, obiectivele, canalele de vânzări, echipa și felul în care te asiguri că oferi valoare clienților tăi.

 

Termen limită de aplicare: 20 august 2018.

 

Vom răspunde tuturor celor care aplică și vom discuta termenii de colaborare, însă doar un partener va fi selectat. Anul viitor, dacă partenerul va accepta, vom publica o poveste în care vom descrie experiența parteneriatului și rezultatele atinse.

 

Aplică la campania noastră, completând formularul de mai jos. Ne poți adresa orice întrebare direct prin acest formular.