Your Dedicated Marketing Agency

Cluj-Napoca | Romania
(0040) 723 526 169
office@loopaa.ro

Servicii de branding

Loopaa servicii branding

Branding-ul este răspunsul la întrebarea “Cine sunt ei?”, pe care și-o adresează consumatorul atunci când bați la ușa lui

Este cea mai importantă întrebare la care trebuie să răspunzi înainte să începi să-ţi promovezi imaginea, compania, produsele sau serviciile publicului larg. Dacă voi știți cine sunteți și comunicați clar, clienților voștri le va fi mult mai simplu și vă vor alege pe voi în locul competitorilor. În caz contrar, s-ar putea ca toate investițiile în promovare să fie ineficiente și să pierdeți bani.

Despre asta este brandingul – o analiză internă solidă, din care reiese o identitate de brand solidă. Indiferent despre ce companie este vorba – fie că este la început sau activează deja de ceva vreme pe piaţă – fiecare brand are nevoie de o imagine coerentă, care reflectă valorile pe care a fost construit şi cum sunt cuprinse acestea în ceea ce compania oferă. Mai mult, această identitate trebuie să ţină cont şi de trendurile din piaţă – sau să le creeze.

De ce ai nevoie de branding?

Pentru a te diferenţia de concurenţă și pentru a fi prima opțiune pentru clienți. Vrei ca publicul tău ţintă să te cunoască, recunoască şi să-şi amintească de tine. Un branding bun te ajută să-ţi găseşti locul în mentalul colectiv pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru a avea un branding bun, ai nevoie de o echipă creativă, atentă la detalii, care va găsi cea mai bună cale de a ilustra complexitatea identităţii tale. Prin urmare…

Ai încredere în noi când vine vorba de branding-ul companiei tale.
Brandul tău este ca un contract între tine şi clienţii tăi. Nu l-ai semna fără să îl analizezi înainte, nu? Nici noi nu am crea o identitate la întâmplare pentru compania ta.

Cum te ajutăm?

Analizăm în profunzime particularităţile business-ului tău, apoi creăm, configurăm şi ilustrăm conceptul care stă la baza identităţii:
✅ 
poziţionare;
✅ mesajul brandului;
✅ logo;
✅ slogan;
✅ elemente asociate;
✅ aplicaţii de diverse materiale (cărți de vizită, flyere, bannere, căni personalizate etc.).

Pe lângă serviciile de branding şi rebranding pe care le oferim, poţi să apelezi la noi şi atunci când te afli într-o criză de identitate sau nu ştii ce să răspunzi la întrebările “Cine sunt?”, “Cum vreau să mă perceapă clienţii mei?”.

Avem deja câteva exemple de succes în branding, fie că e vorba despre design de logo sau designul manualului de identitate vizuală:

Studiu de caz Helios

personalitate brand Helios

Studiu de caz Theranova

Branding Theranova

Te mai întrebi dacă ai nevoie de serviciile noastre de branding? Te putem ajuta să-ţi răspunzi la această întrebare, dacă vei completa formularul de mai jos:

© 2020 | Loopaa - your dedicated marketing agency. All rights reserved.
Registered as personal data operator ANSPDCP no. 32737. See our Privacy Policy.
Str. I.B.Deleanu 64, Cluj-Napoca, Romania
Tel (0040) 364-146138
Mobile (0040) 723 526 169